Welkom bij Polygon-CS!

Als underwriting agency staat Polygon-CS in voor de acceptatie, onderschrijving en administratie van risicoís in opdracht van financieel sterke verzekeringsmaatschappijen. Met medewerkers die meer dan 30 jaar ervaring in onderschrijving van specifieke risico's in de Belgische en internationale (her)verzekeringsmarkt hebben, kunnen wij de makelaar doelgerichte verzekeringsoplossingen aanbieden. Expertise, flexibiliteit en snelle service staan centraal in onze aanpak.

In de huidige, geglobaliseerde verzekeringsmarkt hebben de makelaars nood aan specifieke oplossingen voor de lokale verzekeringsbehoeften. Polygon-CS speelt hierop in met concrete verzekeringsoplossingen voor makelaars die het beste antwoord willen bieden aan de klant en diens risico's. We zijn er om de makelaar te helpen. Zeker indien hij moeilijke risico's moet plaatsen. Polygon-CS kan met haar internationale oriŽntatie helpen bij het vinden van aangepaste oplossingen. Wij willen voor de makelaar een sterke en betrouwbare partner zijn.

Ons motto is Flexibiliteit door Diversiteit . Wij verhogen rendabiliteitsmarges van verzekeraars, makelaars en hun klanten door een zeer gediversifieerd verzekeringsproductengamma te koppelen met een online-beheerservice en doelgerichte preventieprogramma's.

Onze huidige Partners zijn:
ERGO Allgemeine Versicherungs-AG, Lloyds, Circles Group SA