Polyfleet & Safe-T


Naast de dekkingsconcepten van ons product Polyfleet bieden we ook het schadepreventieprogramma Safe-T aan. Een schadepreventiedienst van de makelaar voor de klant.

Met Safe-T neemt uw klant zijn preventiepolitiek stevig in eigen handen. Hij vermijdt schadegevallen, zijn gemiddeld verbruik daalt, zijn investeringen halen maximaal rendement en zijn bedrijfsimago blijft ongeschonden.

De door Safe-T gegenereerde statistieken bieden de klant niet alleen een efficiŽnt en volledig overzicht van de juiste omstandigheden van elk schadegeval, ze helpen hem ook om in de toekomst gelijkaardige ongevallen te vermijden.

Safe-T is als een rode draad die door het bedrijf loopt. Zo zet Polygon-CS samen met de makelaar een gepersonaliseerde preventiecampagne op. Want met Safe-T breng je niet alleen elk schadegeval in kaart, je analyseert en evalueert ook het functioneren en rijgedrag van de chauffeurs.

Om een objectieve analyse te garanderen worden alle informatierapporten gebenchmarkt met de volledige klantenvloot bij Polygon-CS.

Met een goed uitgekiend preventiebeleid haalt de klant een beter rendement, van zijn vloot in het bijzonder, en zijn bedrijf in het algemeen. Bovendien helpt Safe-T ook om schade te voorkomen. En heeft men een argument in handen om op deze manier betaalbare premies te kunnen onderhandelen.